Навчання в Миколаєві

Миколаївський базовий медичний коледж


Навчальний заклад засновано 9 березня 1875 року наказом адміралтейства із Санкт-Петербургу "Про створення фельдшерської школи в м. Миколаєві".

Детальніше про історію створення та розвитку коледжу можна дізнатися на сторінці "Історія розвитку".

Навчально-виховний процес у Миколаївському базовому медичному коледжі здійснюють 89 штатних викладачів. Всі викладачі мають відповідну освіту, стаж роботи в практичній медицині, достатній педагогічний досвід. У складі педагогічного колективу МБМК працюють 98 викладачів-сумісників. Детальна інформація про педагогічний колектив коледжу викладена на сторінці "Педагогічний колектив".

У Миколаївському базовому медичному коледжі створена відповідна сучасним вимогам матеріально-технічна база, яка дозволяє здійснювати теоретичне та практичне навчання на належному рівні.

Навчально-виховний процес відбувається в 26 аудиторіях коледжу (за кожною академічною групою закріплена аудиторія на 30 місць), в спеціально обладнаних кабінетах (60 кабінетів по 12 – 30 робочих місць в кожному), спеціалізованих лабораторіях (32 лабораторії по 10 – 25 робочих місць в кожній). Використовується, також, матеріально-технічна база ЛПЗ, аптечних установ міста та фармацевтичної фабрики.

Обладнані та оснащені за сучасними вимогами кабінети:
"Технології ліків",
"Фармацевтичної хімії",
"Фармакології",
"Неорганічної та аналітичної хімії",
"Виготовлення незнімних протезів".

У навчальний процес впроваджується електронно-обчислювальна техніка, діє 4 комп’ютерних класи, які мають вихід до мережі Інтернет. Це дає можливість викладачам та студентам стежити за останніми новинами, які відбуваються в медицині та фармації в усьому світі.

За останні три роки проведена робота з комп’ютеризації навчального процесу. У коледжі для забезпечення навчального процесу нараховується 162 комп’ютера.

Кабінети коледжу щорічно поповнюються сучасними фантомами і муляжами, а також приладами та інструментами для забезпечення робочого місця майбутнього спеціаліста.

Велику роль у навчально-виховному процесі відіграє бібліотека коледжу, яка включає абонентний відділ, читальний зал та книгосховище. Робота бібліотеки спрямована на інформаційне забезпечення навчального процесу, що включає комплектування книжкового фонду відповідно до нових навчальних планів і програм, створення довідникового апарату, роботу з тематичними картотеками, створення умов для самостійної роботи студентів у читальному залі коледжу. Студенти мають можливість працювати в автономному режимі з електронними носіями: підручниками, посібниками.

Для забезпечення харчування в коледжі функціонує їдальня.

Заняття з фізичного виховання проводяться у критому спортивному залі, тренажерному залі, на спортивному майданчику, стадіоні. Для плавання орендується басейн спорткомплексу "Зоря". Протягом останніх років тренажерна зала була обладнана такими сучасними тренажерами: велотренажери (6шт.), HOUSE FIT - комплекс для силових вправ, бігова доріжка з магнітною системою навантаження, універсальний силовий тренажер "Геркулес". В коледжі працює 9 спортивних секцій (окремо для юнаків та дівчат), в яких займаються студенти з волейболу, баскетболу, легкої атлетики, настільного тенісу, атлетичної гімнастики, футболу, мініфутболу. Студенти беруть участь в міських та обласних змаганнях, де займають призові місця.

Для проведення відкритих виховних заходів, навчально-практичних конференцій, занять студентських гуртків художньої самодіяльності використовується актова зала на 320 посадових місць.

На базі коледжу працює медичний пункт, який відповідає необхідним вимогам. Загальна площа медичного пункту 36м2. Він обладнаний стаціонарною стоматологічною установкою, апаратом АЕСТ для електромагнітного лікування, апаратом "АЛИМП" для лікування імпульсним магнітним полем, масажним ліжком, апаратами ЕКГ, ДДТ, УВЧ, "Солюкс".

Матеріально-технічна база коледжу має тенденцію до подальшого її розвитку, що дозволяє здійснювати навчальний процес на відповідному рівні і відповідає критеріям та вимогам освітніх стандартів України.

Миколаївський базовий медичний коледж проводить підготовку молодших спеціалістів за такими напрямами:
Медицина;
Фармація.

Миколаїв
54028, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 79/1
(0512) 44-37-92, 23-23-80, 23-03-27
mykmedcol@mail.ru
medcollege.mk.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

16.10.2013

Ринок працевлаштування в Миколаєві та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Миколаєва

Регіон Вакансії Резюме
Mykolaiv Резюме і вакансії, робота в Миколаєві
вакансии и резюме
 
5485 4581
Arbuzynka Резюме і вакансії, робота в Арбузинці
вакансии и резюме
 
38 2
Bashtanka Резюме і вакансії, робота в Баштанці
вакансии и резюме
 
42 1
Berezanka Резюме і вакансії, робота в Березанці
вакансии и резюме
 
40 0
Bereznehuvate Резюме і вакансії, робота в Березнегуватому
вакансии и резюме
 
35 1
Bratske Резюме і вакансії, робота в Братському
вакансии и резюме
 
38 1
Veselynove Резюме і вакансії, робота в Веселиновому
вакансии и резюме
 
35 2
Voskresenske Резюме і вакансії, робота в Воскресенському
вакансии и резюме
 
34 1
Voznesensk Резюме і вакансії, робота в Вознесенську
вакансии и резюме
 
92 13
Vradiivka Резюме і вакансії, робота в Врадіївці
вакансии и резюме
 
33 4
Domanivka Резюме і вакансії, робота в Доманівці
вакансии и резюме
 
36 0
Yelanets Резюме і вакансії, робота у Єланці
вакансии и резюме
 
35 0
Kazanka Резюме і вакансії, робота в Казанці
вакансии и резюме
 
34 2
Kryve_Ozero Резюме і вакансії, робота в Кривому Озері
вакансии и резюме
 
36 4
Novyi_Buh Резюме і вакансії, робота в Новому Бузі
вакансии и резюме
 
48 2
Nova_Odesa Резюме і вакансії, робота в Новій Одесі
вакансии и резюме
 
43 6
Ochakiv Резюме і вакансії, робота в Очакові
вакансии и резюме
 
74 37
Pervomaisk Резюме і вакансії, робота в Первомайську
вакансии и резюме
 
41 5
Snihurivka Резюме і вакансії, робота в Снігурівці
вакансии и резюме
 
81 18
Yuzhnoukrainsk Резюме і вакансії, робота в Южноукраїнську
вакансии и резюме
 
38 1