Що треба вміті, щоб отрімуваті від 150 гривень на годину

Продавать як майстер

Є много компаний, в якіх продавцям Взагалі НЕ предлагают ставку. Тобто смороду ма ють працювати только на проценті. Вважаєте, це негуманно и несправедливо? Ми частково з вами згодні. Альо трапляються й віняткі.

 

Вині уявляєте, як может Розкрити талант «продажника», коли его помістіті у Такі незручні умови. Деяк продавцям вдається не просто Виконати, а й у декілька разів перевіконаті план на одному ентузіазмі та жаги до рекордів.

 

Аби стати першокласнім продавцем, ви маєте знати на психології, вміті буті Доречний, досконало знати продукт, Який пропонуєте іншім, заряджатися своєю Енергію та мати добру вдачу. Маючі Такі якості, можете сміліво розраховуваті на велику зарплатних та Кар'єрне зростання.

 

Досконало володіті іншімі мовами

Як у вас справи з іноземними мовами? Если ви досконало володієте англійською чи будь-Якою іншою мовою, окрім української чи російської, то маєте усі Шансі отрімуваті більшу зарплатних.

 

По-перше, з рівнем fluently speaking ви можете спілкуватися з іноземними партнерами, а отже ваша ціна як спеціаліста Вже растет.

Як і друга, ви легко можете працювати з Іноземною літературою та документацією, что дасть вам фору среди других колег.

Як і Третє, коли ви захоче залишити офіс та працювати вдома, перед вами відкріється безліч перспектив - працювати перекладачем або викладати чи писати тексти. А це коштує Вже более чем 150 гривень на годину.

Захоплюватіся дизайном

Знаєте, скільки отримуються дизайнери? У Середньому 10 $ на годину. Тобто примерно 270 гривень. Непогано, так? Альо мова идет про Дійсно Класна профі. Це вам не колір очей на знімку міняті та не календарі для бабусь делать (хоча й тут можна немного підзаробити). Тобто треба вміті працювати з програмами типу 3ds Max + VRay, AutoCAD, ArchiCAD, Photoshop, а ще мати почуття стилю. Альо всьому цьом при потребі можна навчітісь.

 

Притому працювати дизайнером такоже можна як в офісі, так и на фрілансі. Головне - щоб ваше портфоліо містіло гідні роботи, вині зрівалі дедлайни та робілі все професійно.

https://www.work.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад