Ось які подарунки на Новий рік отримують співробітники світових компаній

Подарунки на Новий рік зазвичай дарують не тільки друзям і родичам, а й колегам, адже часто колектив стає майже сім'єю. Особливо приємно отримати презент від керівництва як підтвердження того, що внесок в загальну справу не залишився непоміченим. Як своїх співробітників вітають керівники великих компаній?

Apple

Компанія Apple напередодні новорічних свят у минулому році подарувала співробітникам навушники urBeats і 9-місячну підписку на стрімінговий сервіс Apple Music. Цього року працівники корпорації отримали футболки, на яких в оригінальній формі нанесена місія компанії.

Microsoft

Microsoft подарувала своїм співробітникам ігрову консоль Xbox One з мотивуючої написом «Я зробив це». Оригінальність презенту полягає у тому, що приставки випущені лімітованою серією спеціально для працівників корпорації.

Mail.Ru

Керівники Mail.Ru Group нестандартним чином привітали співробітників, заливши до новорічних свят каток прямо в офісі компанії. Льодовий майданчик з цікавою назвою «Нічосі» загальною площею 325 кв. м був споруджений у спортзалі. Також працівникам були вручені теплі двосторонні жилетки з символікою компанії.

Ferrari

Автогігант Ferrari надав співробітникам можливість самостійно вибрати подарунок і видав € 5 тис. з грудневою зарплатою 5 тис. як вдячність за роботу. Штат підприємства становить 2 850 співробітників.

BuzzFeed

Співробітники медіакомпанії BuzzFeed якось отримали напередодні новорічних свят розумні годинник Apple Watch. Особлива цінність презенту полягала в тому, що моделі, які були подаровані, вийшли на ринок тільки через місяць після вручення.

Oracle

Американська компанія Oracle, яка займається виробництвом програмного забезпечення, намагається, щоб подарунки були цікавими та актуальними для кожного працівника. Колишній співробітник розповідає, що протягом 9 років він отримував на Різдво продукти преміум-класу марки Harry&David, яка більше 100 років виробляє харчові товари для гурманів.

Hilcorp Energy

Щедрими бонусами вирішив віддячити свій колектив власник нафтовидобувної компанії Hilcorp Energy. Кожен з тисячі триста вісімдесят одного співробітника в кінці минулого року отримав премію в розмірі до $ 100 тис. (В залежності від часу роботи на підприємстві). А 5 років тому голова компанії надав своїм співробітникам вибір: купити автомобіль за $ 50 тис. Або взяти $ 35 тис. На будь-які цілі.

Cards Against Humanity

Творці карткової гри «Карти проти людства» (Cards Against Humanity) вирішили подарувати співробітникам китайської фабрики, на якій випускається гра, тижневу оплачувану відпустку. При врученні презенту виникли складності, так як на цьому заводі не існує формальної процедури оформлення відпустки. Тоді дарувальники орендували фабрику на тиждень, вказавши в договорі, що за цей час співробітники повинні зробити «нічого».

Masterbulit

Американська компанія Masterbulit, яка займається виробництвом техніки для дому, вирішила допомогти працівникам відволіктися від суєти на час свят. Керівництво вручило кожному члену колективу (приблизно 100 людей) чотириденну путівку на двох в парк розваг Walt Disney World.

Google

В цьому році компанія Google вирішила привітати своїх працівників найбільш незвичайним і гідним чином. Якщо раніше протягом декількох років подарунками були смартфони, ноутбуки та інші гаджети, то в цей раз корпорація від імені співробітників зробила благодійні внески. У загальній сумі було пожертвувано $ 30 млн, на яку була придбана електронна техніка для шкіл.

http://hrliga.com/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад