ТОП-5 чинників збільшення кількості переглядів резюме

1. Оновлення резюме. Регулярно роботодавці вивчають сотні резюме, але як показує статистика, під розгляд потрапляють тільки перші 30-50 документів на сайті, тому важливо, щоб ваш був якомога ближче до початку списку. Чим вище резюме в списку, тим більше роботодавців розглянуть його. Це в свою чергу вплине на успішність документа. Регулярне оновлення резюме піднімає його вище в списку. Не зайвим буде скористатися послугою переміщення в ТОП-10 або навіть ТОП-1. Оновлюючи резюме, шанси отримати роботу збільшуються на 30%.

2. Релевантність. Кожен документ на сайті з працевлаштування має свій ранг, від якого залежить його видача за запитом. Система видає найповніший і відповідає вимогам запиту документ, тому при заповненні резюме потрібно внести вичерпний перелік інформації, підвищивши його ефективність на 10%.

3. Ключові слова. Претендуючи на певну вакансію, в резюме потрібно вказати максимум ключових слів, щоб під час пошуку документ був знайдений пошуковою системою, збільшивши свої шанси на 15%.

4. Контактні дані. Повнота заповнення поля зворотного зв'язку впливає на просматриваемость резюме. Якщо в цьому полі немає повної інформації (номер телефону, e-mail-адресу, skype, додатковий телефон), роботодавець може пропустити такий документ. Повнота контактної інформації додасть ще 5% успіху.

5. Лаконічність викладу інформації. Щоб зацікавити роботодавця у претендента є 6 секунд, за які документ повинен привернути увагу, тому вся інформація повинна бути структурованою і викладеної в правильному порядку (+ 25% успіху).

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад