ТОП-5 найпопулярніших серед кандидатів вакансій

Аналітики назвали ТОП-5 найпопулярніших серед претендентів вакансій поточного місяця на ринку праці України, актуальних на даний момент і доступних на нашому сайті. Кому з роботодавців найскладнішим завданням при підборі є вибір найдостойнішого із сонму гідних?

Перше місце нашого рейтингу знову зайняла проста і працююча вакансія - водій від Незалежна Українська ГЕОЛОГІЧНА КОМПАНІЯ. Бажання працювати особистим водієм на фірмі допомогло роботодавцю отримувати по 69 відгуків кандидатів щодня. Хоча в описі функціонала роботодавець був вкрай лаконічний: всі умови роботи, а також обов'язки при співбесіді. Офіс розташований в Солом'янському районі.

На другому місці опинилася улюблена багатьма претендентами посаду QA Tester (Junior Level) від глобальної IT-компанії Dreamscape Networks (офіси в Австралії, Еміратах, на Філіппінах і в Києві). Бажання приєднатися більш ніж до 800 співробітникам компанії призвело 44 кандидата щодня до вирішення відправити своє резюме саме цього роботодавцю.

Третє місце нашого рейтингу займає ще одна шоферська вакансія - водій від Перший Український Міжнародний Банк, ПАТ / ПУМБ, але вже у Львові. 43 кандидата щодня вибирали офіційну заробітну плату, комфортні умови праці і можливості кар'єрного зростання і професійного розвитку в банку.

На четвертому місці знаходиться ще одна IT-посаду Junior Java developer від «IT Team», що спеціалізується в області розробки, впровадження та супроводу програмного забезпечення, а також надання консалтингових послуг. І 34 молодих програміста щодня відправляли резюме в надії на роботу в новому офісі, в молодому дружньому колективі, з зарубіжними замовниками, за гнучким графіком і на офіційну зарплату.

П'яте місце нашого рейтингу ми віддали рядовий вакансії офіс-менеджер від ХФ Трек. Бо щодня 33 кандидатки, безсумнівно, мають необхідної позитивністю і системністю в роботі, готові соіскать посаду не тільки з гарною заробітною платою і офісом в центрі міста, а й з можливістю виїзду за кордон на навчання та корпоративний відпочинок за рахунок фірми!

Підсумував підсумок нашого рейтингу популярних вакансій, можна не сумніватися в тому, що ми розкрили секрет популярності літніх вакансій. Це робота водієм не в таксі, а на конкретного роботодавця. Це робота, яка є «воротами» в світ інформаційних технологій, і універсальна робота з хорошою мотивацією. Подивимося, яку роботу претенденти будуть пристрасно бажати восени.

http://hrsovet.rabota.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад