Цитати з пояснювальних щодо запізнення на роботу

Цитати з пояснювальних записок працівників щодо запізнення на роботу. Здавалося б, написати пояснювальну звичайнісінька річ, але якщо підійти до цього процесу творчо...
***
У понеділок мій робочий день розпочався на годину пізніше через затори, про що водій довідку мені видати відмовився, а по синцю під оком – самі судіть.
***
Ми взяли пляшку незнайомого вина, а воно виявилося нескінченним, чому я й запізнився на роботу.
***
Пояснюю причину мого запізнення на роботу: заїхав додому дізнатися оперативну обстановку, так як вчора вдома навіть не ночував.
***
Запізнилася на роботу на 10 хвилин, тому що мені приснився Михайло Боярський і мені дуже не хотілося прокидатися. Обіцяю, що мені такий кошмар більше не снитимиться.
***
Прокидаюся по сусідському півню – за ним можна куранти звіряти. А вчора він забув перевести годинник на новий час. Прошу моє запізнення записати на його рахунок.
***
Сьогодні я запізнився на роботу тому, що вночі кошеня вимкнуло радіо.
***
Я всю ніч писав пояснювальну з приводу вчорашнього запізнення на роботу і тому проспав.
***
Я запізнився на роботу, так як трамвай 14 маршруту замість звичайних 15 хвилин їхав 35 хвилин, «спотикаючись» на кожному кроці. Одне з двох: або на дорогах були пробки, або водій
був із похмілля і забув, куди їхати.
***
Я запізнився на роботу через здоровий спосіб життя! На роботу я вийшов раніше, але через відсутність у мене сигарет мені міцно дали в бубон. Я відправився в медпункт, але він був закритий. Тоді я купив пляшку горілки і почав промивати рану. Тому від мене пахне спиртом, у мене розбито обличчя, а погана мова і порушена координація руху – результат струсу мозку! Я не пив, чесно.
***
Запізнилася на три години, тому що під ранок приснився сон, що баланс нарешті зійшовся.
Насолоджуючись цим сном, проспала. Прошу зважити на становище.
***
Зізнаюся, що запізнився на роботу на 6 годин через те, що вчора затримався на дегустації нової лінійки продукції заводу «Кристал». Вранці, з 8-00 до 14-00 згадував де я працюю, поки не прийшла мама і не підказала. Смію запевнити, що надалі такого не повториться, так як адресу роботи і телефон таксі я розсудливо нашкрябав на дверях холодильника.
***
Запізнився на роботу на півгодини, тому що все одно до десяти нічого робити не буду, ми вранці п'ємо чай, а в мене так багато не влазить.
***
Систематично спізнююся, тому що вважаю, що до всього, що пов'язано з роботою потрібно підходити системно.
***
Я не спізнився, а скорегував свій сьогоднішній робочий день адекватно до неадекватного вчорашнього й обернено пропорційно до нормованого.
***
Я запізнився, тому що Ви який місяць не платите вчасно зарплату! Будете обурюватися я взагалі звільнюсь!
***
Я запізнився на службу. Причини цього поганого вчинку вельми загадкові. Їхнє коріння, швидше за все, треба шукати в галузі ірраціонального. Тому я не в змозі це пояснити. Як людина тонкої душевної організації, не можу не відчувати всю глибину мого падіння, однак та ж причина надалі навряд чи дозволить мені навіть помислити про можливий рецидив.

http://hrliga.com/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад