3 типи працівників

Працівники бувають різні - ліниві й активні, розумні і не дуже. Саме від їхнього ставлення до роботи залежить успіх компанії.

Примітно: всі ми хочемо отримувати більшу зарплату, просуватися по службі, але не всякому працівникові приходить в голову таке просте питання: «А чи гідний я цього?» Вимагати від роботодавця особливого ставлення до своєї персони вже практично стало нормою...

Топ-3 типи працівників

Тип 1

Супер ефективний

Таких працівників приблизно 20% від загальної маси, але саме на них тримається будь-який бізнес. Вони - справжні фанати своєї справи, вони просто не в змозі не працювати. Навіть у відпустці їхні думки часто присвячені улюбленій справі. Так-так, вони дійсно люблять те, чим займаються, тому здатні до творчого підходу і супер продуктивності. У хороших, правильних компаніях, саме такі люди отримують підвищення і домагаються кар'єрних висот.

Недоліки. Найчастіше фанати своєї справи щиро не розуміють, як можна ставитися до роботи формально і тому можуть бути поганими керівниками: вчасно не простежити, не мотивувати, не проконтролювати.

Тип 2

Середнячок

Це такий собі стандартний тип працівника, якому подобається фіксований графік. Виходячи зі стін офісу, він повністю викидає з голови всі думки про роботу. Залежно від обставин, може показувати хороші результати, а може стати звичайним офісним баластом.

Ризики. Оскільки середнячок сильно залежить від тієї атмосфери, яка панує в компанії, він ризикує так і не проявити своїх здібностей і талантів - якщо начальство не буде його заохочувати.

Тип 3

Руйнівник

У кожній компанії обов'язково є деяка кількість патологічних ледарів і шкідників. Часом неусвідомлено, а часом і свідомо, вони знищують на корені кожен перспективний проект, стають причиною скандалів і чвар. Іноді здається, що їхня істинна мета - в тому, щоб зробити свою компанію найбільш неуспішною. Вони практично завжди і всім незадоволені: начальством, колегами, рівнем зарплати і соціального забезпечення. І свої невдачі в роботі часто виправдовують тим, що їм не створили належні умови. Або тим, що до них все навколо несправедливі.

Небезпеки. Ця людина є першим кандидатом на звільнення. Їй необхідно приймати на себе відповідальність за свої вчинки і робити висновки зі своїх помилок.

Джерело: http://my.goodhouse.com.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад