4 характеристики кандидатів, які мають значення

Кожного разу, коли у вас з'являється відкрита посада, ви знаєте, що вам потрібно. Або, якщо бути більш точним, ви має якесь уявлення.
Або, якщо вірити спостереженнями професіоналів індустрії пошуку та підбору персоналу, ви навряд чи щось знаєте або хоча б думали про це - і якщо ці думки викласти в письмовому вигляді - то «що саме характеризує той тип людини, який потрібен вашому бізнесу для успіху».
Сет Бесмертнік (Seth Besmertnik), гендиректор компанії «Conductor», є винятком з правил. Мало того, що він назвав чотири основні характеристики, які він шукає в кандидатах на роботу, так він ще й кожного кварталу повторює їх своїм співробітникам.
«У мене є слайд, який розповідає, що означає бути видатною людиною, який працює на «Conductor», продовжує Бесмертнік в розмові з репортером Адамом Браянт з «The New York Times». «Я показую його всім кожні 90 днів, що, звичайно ж, може когось дратувати, але повторення - це мати навчання. Це те, що ми шукаємо в наших кандидатах».
Звичайно, ті методи та стратегії, які працюють для «Conductor», можуть виявитися марними для вашого бізнесу, тому просто прийміть цю інформацію до відома, а не в якості прямого керівництва до дії. Яка людина потрібна нам для того, щоб домогтися успіху? Що вимагає наша культура та конкурентні виклики від людини? І хто процвітає і стає одним з головних вкладників у нашому середовищі?
З відповідей на ці питання випливають ще два основних: «Як визначити ці характеристики для успішного найму? І в якій послідовності вони йдуть?»
Ось чотири основні характеристики, які шукає Бесмертнік в майбутніх співробітниках своєї компанії.
1. «Неймовірне почуття самосвідомості. Ми хочемо, щоб люди чудово розуміли, що вони роблять правильно, і що вони могли б зробити ще краще».
2. «Ви повинні бути віддані своєму власному вдосконаленню».
3. «Третя річ - це пристрасть. Нам потрібні люди, які живуть тим, що вони роблять, які вкладають у це свою душу, і не зупиняються, доки не досягнуть поставленої мети».
4. «Ми шукаємо людей, які є хорошими комунікаторами, які говорять те, що у них на думці».

www.hr-portal.ru

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад