Індивідуальне визнання: види та способи незвичайної мотивації

Приємний дзвінок
Запросіть співробітника до свого кабінету, просто щоб подякувати йому за його хорошу роботу; Не обговорюйте будь-які інші питання під час цієї зустрічі.
Додайте нотатку
Додайте кілька рядків у листі, адресованому працівникові, про те, що вам особливо сподобалося і чому.
Ваша участь
Допомагайте своїм співробітникам, коли у них виникають проблеми. Допоможіть їм закінчити роботу. Але не будьте «начальником». Запитайте про те, як ви можете допомогти, і зробіть те, що вам скажуть.
Змініть темп
Нагородіть найефективнішого члена команди, доручивши йому новий захоплюючий проект. Надайте співробітникам нові можливості для зростання та розвитку, що, в свою чергу, є чудовою мотивацією.
Речові докази
Створіть куточок, де будуть розміщені фотографії, нотатки та інші види докази успіху важливих проектів. Дайте зрозуміти, що кожен працівник може залишити тут свій позитивний відгук про успіх свого колеги.
«Дзвін дзвонів»
Всякий раз, коли співробітники досягають великих успіхів, дайте їм можливість якось по-особливому повдомити про це оточуючих (за допомогою барабанного дробу, дзвону дзвонів, свисту тощо). У кожного відділу може бути свій власний звуковий сигнал успіху. Він дозволяє співробітникам відчути гордість за себе або своїх колег, а також справляє позитивний вплив на атмосферу в колективі.
Імена в світлі софітів
Напишіть ім'я тієї людини, чиї заслуги ви хочете відзначити, на дошці пошани або на корпоративному сайті. Подумайте, наскільки мінімальні зусилля з вашого боку можуть зарядити людину позитивною енергетикою на цілий день.

www.hr-portal.ru

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад