Вісім навичок, які повинні бути у кожного підприємця-початківця

Поліпшіть ці навички, перш ніж відкривати бізнес своєї мрії.

Щороку перед людьми, які не бояться ризикувати, виникають все нові й нові виклики. І наступному поколінню підприємців-початківців доводиться вирішувати до цього часу невідомі проблеми, на що, відповідно, потрібні нові знання та навички.

Організація Young Entrepreneur Council, яка об'єднує найперспективніших у світі молодих підприємців, задумалися над питанням якими навичками повинен володіти підприємець зразка 2016?

Отже, вони поставили запитання "Який навик ви хотіли б культивувати перед тим, як почати свій бізнес?" декільком підприємцям і ось відповіді, які вони отримали:

Медитація

"Я не захоплювався медитацією доти, доки мій стартап не зміцнів. Медитація мені дуже допомогла, але хотілось би, щоб я розпочав займатися нею раніше. Медитація розвиває уважність не тільки до клієнтів, але й до членів моєї команди. Якби я був терплячішим, я б менш агресивно реагував по відношенню до деяких продажів", Роб Фалтон, AudioLumin.

Терпіння

"Коли ви йдете на жертви заради короткострокової вигоди, орієнтація на результат "на зараз" може насправді затримати довгострокове зростання. На щастя, мій співзасновник і я швидко виявляємо галузь, яка вимагає поліпшення, і займаємося цим всерйоз і надовго. Отож, замість того, щоб отримувати швидкий прибуток, ми переслідуємо мету «вирости» в диверсифіковану корпорацію, яка, можливо, навіть переживе нас", Фірас Кіттанех, AstraBeds.

Навчитися говорити "ні"

"Для вас як підприємця час є ще більш вартісним товаром. Спочатку я часто погоджувалася на зустрічі або проекти, які не збігалися з моїми пріоритетами чи не допомагали моєму бізнесу, тільки тому, що мені було незручно сказати "ні ". З часом я зрозуміла, що кожного разу, коли ви говорите "так", ви говоритие й також "ні" чомусь іншому. Ось чому я стала набагато обережнішою у своїх обіцянках", Бріттані Ходак, ZinePak.

Виправлення помилок

"Я дію рішуче і намагаюся зробити більше за короткий період часу. Це необхідно для успішних підприємців. Але це може призвести до помилок. Ніяково відправляти листи, які містять орфографічні помилки. Це саме те, над чим я намагаюся працювати...", – Джон Берковіц, Yodle.

Основи бухобліку

"Знадобилося багато часу та енергії, щоб вивчити основи бухгалтерського обліку "без відриву від виробництва". Коли я відкривала свій бізнес, я хотіла мати елементарне уявлення, чим займається мій бухгалтер», – Дарра Бруштейн, Network Under 40/Finance Whiz Kids.

Публічні виступи

"Мені подобається спілкуватися з людьми, виступати перед невеликими групами, але спіч на очах у великої аудиторії це зовсім інша справа. До цього часу я вже звикла до сцени, але хотілося б, аби ця навичка була у мене з самого початку. Це дозволило б мені набагато раніше почати виступати на конференціях і перед іншими великими групами колег по галузі", Брук Бергман, Allied Business Network Inc.

Програмування

"Я не хочу цим займатися, але мені б хотілося більше знати про програмування. За останні два роки я пройшов три курси і можу написати базові додатки. Знання програмування допомогло моєму бізнесу розширитися, тому що тепер я знаю, як створюються і масштабуються наші додатки в 10 разів краще, я можу пояснити, як це робиться. Я рекомендую кожному власникові бізнесу навчитися основам кодування ", Джон Ремптон, Due.

Веб-розробка

"Якби я міг повернутися в минуле, я б точно вивчив основи веб-розробки, як фронтенда, так і бекенда. Мається на увазі система front-end и back-end – ієрархічний поділ процесу створення ресурсу на дві частини, на розробку користувальницького інтерфейсу – (фронтенд) і його програмно-адміністративної частини (бекенда)). Тоді б не був настільки залежний від інших людей", Даніель Уеслі, Quote.com.

http://ubr.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад