Більше половини начальників - трудоголіки

Про це свідчать результати опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.
Кожен другий офісний працівник вважає себе трудоголіком, регулярно затримується на роботі і часто думає про неї, навіть перебуваючи поза офісом. Більше третини опитаних (35%) впевнені, що трудоголізм - швидше позитивна риса, в той час як 38% переконані в протилежному.
При цьому слід зазначити, що чим вища посада, тим більше співробітник схильний вважати, що трудоголізм є позитивною рисою. Так, серед тих, хто схвалює трудоголізм, 42% топ-менеджерів, начальників і власників компаній. Трохи менше, а саме 38%, - менеджери середньої ланки. Ще 29% - лінійні спеціалісти.
Крім того, як показали результати опитування, цю рису керівники цінують не тільки в підлеглих, а й самі відносять себе до числа трудоголіків. Для прикладу, 59% топ-менеджерів і керівників, а також 52% менеджерів середньої ланки вважають трудоголізм рисою свого характеру. Для порівняння, з числа лінійних фахівців таких 43%.
Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua в серпні 2014 року.

www.dengi.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад