Українці в офісах мучаться від хвороб спини

Регулярні заняття в басейні підвищують загальний тонус організму та значно зменшують ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
Проте, згідно з результатами опитування, лише кожен двадцятий офісний співробітник в Україні відвідує басейн декілька разів на тиждень, 8% опитаних - декілька разів на місяць, а 14% - всього лише кілька разів на рік. Інші три чверті працівників офісів взагалі не ходять до басейну, не кажучи вже про відвідування занять з аквааеробіки. Про це свідчать результати опитування, проведеного кадровим порталом hh.ua.
ТОП-менеджери частіше за інших знаходять час поплавати в басейні. І це не дивно: за результатами досліджень, українські керівники повально страждають на трудоголізм - спорт їм необхідний, щоб хоч якось підтримувати здоров'я.
На українському ринку праці складно зустріти компанії, які надають можливість безкоштовного відвідування басейну або ж частково оплачують абонемент. А вже басейн, що належить компанії, для українських робітників - щось на межі фантастики. Навіть офіси IT-компаній, відомі своєю любов'ю до спорту, не ризикують перетворити робочий простір на аквапарк, як це, наприклад, зробила британська IT-компанія "Peer 1 Host ing".
Дещо роботодавці спонсорують відвідування тренажерного залу. Тільки 5% опитаних зазначили, що компанія, в якій вони працюють, частково оплачує абонемент на відвідування басейну, ще 5% стверджують, що можуть ходити до басейну безкоштовно.

segodnya.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад