Дорога на роботу – також робота

На незручний маршрут погоджується заради цікавої роботи переважна більшість респондентів. І тільки 13% співробітників обирають місце роботи винятково за територіальною ознакою. Такі дані були отримані в результаті дослідження Міжнародного кадрового порталу hh.ua.
Дорога до офіса забирає в українців багато часу і сил, а іноді може бути виснажливішою за саму працю. У 52% офісних співробітників дорога на роботу забирає годину або більше. «Білих комірців», які живуть неподалік від офіса та витрачають на дорогу менше 30 хвилин, щаслива меншість (20% респондентів).

Більше половини співробітників (62% опитаних) дістаються до офіса одним видом транспорту. Решта змушені робити одну або навіть дві пересадки. Подібна статистика пояснює, чому більшість українських офісних працівників мріють про гнучкий графік та віддалену роботу.

Офісні працівники згодні на незручний маршрут, щоб виконувати цікаву роботу. Тільки 13% завжди шукають вакансії за територіальною ознакою, а не через кар'єрні амбіції чи бажання заробляти більше.

Дані було отримано в результаті опитування, що проходило серед зареєстрованих користувачів сайту hh.ua в січні 2013 року. В опитуванні взяли участь 3 520 респондентів, серед яких 35% – чоловіки, 65% – жінки віком від 20 до 35 років.

hh.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад